Træterrasser

Træterrasser

Ønsker du dig en træterrasse?

Hvem drømmer ikke om den dejligste træterrasse, hvor både forår, sommer og sensommer kan nydes med hygge, selskaber og enestunder? Uanset hvilket behov du har, hvilket budget du har, og hvad du præcist ønsker dig, kan vi finde en løsning sammen med dig. Vi laver træterrasser i alle prisklasser – prisen kommer an på materialerne.

Vælg de rigtige materialer

Træterrasser skal både være smukke, funktionelle og holdbare. De skal være vejrbestandige og helst uden for meget vedligehold. N. P. Andersen laver terrasser i mange forskellige typer af træ. De mest populære valg er fx trykimprægnerede fyrretræsbrædder, lærkebrædder og hårdttræ terrassebrædder som fx Ipe eller Jatoba. Der findes så mange træsorter, og de har alle sammen hver sit udtryk. Det hele handler om, hvad dine ønsker er.

Vi tilbyder gode rabataftaler med Bygma, Stark og Fog.

Derfor skal du vælge træ og ikke komposit

Kompositterrassebrædder skulle være nemme at holde og vedligeholdelsesfrie, men vi fraråder altid at bruge komposit. Det er lavet af plastik, og alligevel formår det at give sig meget, hvilket gør, at der kommer for store mellemrum ved samlingen af brædderne. Hvis du vælger komposit, så sørg for, at brædderne er i fuld længde som den ønskede terrasse.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på din træterrasse!

 

”God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales“

Arno Gatzwiller

Få et uforpligtende tilbud

”N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør“

Søren Bach

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Call Now Button