Taginspektion

Taginspektion

Droneinspektion er en simpel, men genial løsning, når du har brug for at inspicere et tag, tagrender, inddækninger, tagvinduer, mv . Inspektionen kan f.eks. gælde eventuelle skader efter en storm eller et overblik over tagets generelle stand med henblik på renoveringsplaner.

I stedet for at leje en lift med to mand, kan en enkelt mand med en drone let og præcist inspicere taget.

Dronen kan komme helt tæt på taget i 1 meters afstand, og det er muligt både at filme og tage stillbilleder på helt tæt hold og i en høj billedkvalitet (4K kvalitet).

Ved skader handler det først og fremmest om at lokalisere fejlen og manglerne. Når man har fået svar på hvor og hvor omfattende skaden er, kan man gå helt præcist og målrettet til værks i reparationen af skaden.

Fordele ved droneinspektion:

  • Billig løsning sammenlignet med leje af lift
  • Nem adgang til baggårde og andre steder, hvor en lift ikke kan komme ind eller op
  • Præcis dokumentation i form af film og stillbilleder

N.P. Andersen ApS er certificeret til at flyve med drone i bymæssigt område. Det betyder, at vi kan foretage droneinspektion helt inde i Københavns centrum, hvis der er behov for det.

Vi indhenter polititilladelse 24 timer før inspektionen, så alt er parat til selve flyvningen.

Udover vores kursus og certificering i droneinspektion er det naturligvis en fordel, at vi har en håndværksmæssig viden og erfaring, som vi kan trække på.

”God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales“

Arno Gatzwiller

Få et uforpligtende tilbud

”N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør“

Søren Bach

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Call Now Button