Tagarbejde

Tagarbejde

Skal taget på dit hus udskiftes? Så har du brug for en dygtig håndværker, som kan udføre opgaven effektivt og ordentligt. N.P. Andersen ApS fjerner det gamle tag og lægger det nye.

Vi lægger alt fra bølgeeternit og ståltage til tegltage og betontegl.

Det giver god mening at tænke projektet godt igennem, inden vi går i gang med tagarbejdet. Hvis du ønsker at foretage ændringer, som f.eks. at tilføje huset en eller flere kviste, så gør vi naturligvis det. Det kan også være at du ønsker mere ovenlys eller flere tagvinduer. Det kan sagtens indgå i projektet uden at det kommer til at koste en bondegård.

Vi lægger naturligvis taget efter alle regler og forskrifter i bygningsreglementet. Vi efterser derfor alle tagkonstruktioner, opretter spær og lægger nye lægter, hvis der er behov for det.  Vi kvalitetssikrer al træværk i forbindelse med tagudskiftningen. Det gælder vindskede, stern og udhæng. Vi sørger desuden for at isoleringen lever op til de gældende regler. Det betyder, at vi typisk foretager efterisolering i forbindelse med udskiftning af taget. Vi efterser derfor alle tagkonstruktioner, opretter spær og lægger nye lægter, hvis der er behov for det. Vi sætter også nye tagrender op, hvis du ønsker det.

”God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales“

Arno Gatzwiller

Få et uforpligtende tilbud

”N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør“

Søren Bach

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Call Now Button