Køkkenmontering

Køkkenmontering

Få hjælp til at samle og montere dit drømmekøkken

Har du endelig fundet dit drømmekøkken, og mangler du bare at få det sat op, så du kan komme i gang med at bruge det? Hos N. P. Andersen kommer vi gerne ud og hjælper dig med at samle og montere dit nye køkken! Vi sørger for, at alle installationer af hårde hvidevarer, amarture, vand og elektricitet fungerer, som det skal.

 Vi har eksklusive samarbejdsaftaler med Invita og HTH

 Vælg det rigtige køkken

Et køkken er ikke bare et køkken – et køkken skal være dit køkken! Derfor er det rigtig smart at have en håndværker med inde over alle beslutningerne, inden du finder og bestiller et køkken. Der er altid noget, du ikke lige har tænkt over ift. din bolig, dine installationer, dine afløb eller andet i forhold til køkkenet, og det kan være helt afgørende for, om resultatet bliver godt.

Tag os med i beslutningerne, så vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger og at få den rigtige pris fra Invita og HTH.

Få den perfekte bordplade

De fleste er ikke klar over, at de ikke behøver at købe bordpladen, som hører til et bestemt køkken, hvis de ønsker sig noget andet. N. P. Andersen kan lave en bordplade til dig, som matcher dine behov – og tit billigere, end du får det til hos en producent.

Ring til os nu for at få en god snak om dit nye køkken!

”God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales“

Arno Gatzwiller

Få et uforpligtende tilbud

”N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør“

Søren Bach

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Call Now Button