Gulvarbejde

Gulvarbejde

Nyt gulv giver et fantastisk løft til hele din bolig. N.P. Andersen ApS lægger gulvet for dig, så det ligger stabilt og smukt.

Trægulve

Vi lægger alle former for trægulve. Massive plankegulve, parketgulve, klikgulve i laminat, mv. Alverdens forskellige træsorter, farver og nuancer. Vi lægger både flydende gulve direkte på støbt betongulv og bærende gulve på strøer/bjælker. Hvis du ved samme lejlighed vil have indlagt gulvvarme i gulvet, sørger vi naturligvis også for det. Vi har rutinen og lægger dit gulv hurtigt, effektivt, præcist og stabilt.

Marmoleum

Udover trægulve lægger vi marmoleum-fliser. Marmoleum-fliser er et kvalitetsprodukt med en linoleumslignende overflade og et naturligt korkunderlag, så det bliver rigtig blødt og lækkert for fødderne. Marmoleum-fliserne findes i forskellige størrelser og mange farver og nuancer, så det kan sammensættes til dit helt personlige udtryk og mønster.

”God dialog under hele forløbet, dygtige og effektive håndværkere, kan varmt anbefales“

Arno Gatzwiller

Få et uforpligtende tilbud

”N.P.Andersen kører service på alle vores ejendomme. De løser alle typer opgaver. Ikke kun inden for tømrerfaget men de fleste håndværkgrupper.
De håndtere samtidig alle vores forsikrings-skader som hovedentreprenør“

Søren Bach

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Call Now Button